Bivak 2019 - Reningelst

Zoals elk jaar sluiten we ons fantastisch werkjaar af met een spetterend kamp! Naar jaarlijkse traditie gaat ons kamp door van 20 t.e.m. 30 juli.

Ontwaken in een echte bivaktent, samen eten, spelletjes spelen en leute maken, dat is bivak Chiro Houthulst!

Jullie kunnen de sfeer komen opsnuiven en jullie spruit bezoeken op zondag 28 juli en dit vanaf 14:00.

download hier alvast het kampboekje:

Adres: Feutenaarstraat 8970 Poperinge


Inschrijvingen

We kunnen op de gewenste manier jullie spruit inschrijven: huisbezoek, na de chiro, ..

Algemeen info- en inschrijfmoment: Zondag 23/6 17:00 - 18:00:  Kom gerust tussen 17u en 18u naar onze chirolokalen om je lieveling(en) in te schrijven, dit is voor hun lieftallige leiding een groot gemak!

(Voor Keti's is dit inschrijfmoment voorzien om 18u tot 18u30).

We nemen de tijd om onze uitleg te doen en eventuele vragen te beantwoorden en de documenten inorde te brengen. Wens je voorbereid te komen? Print dan het inschrijvingsformulier en de medische steekkaart af en breng deze ingevuld mee !


Valiezen

Op zaterdag 13 juli kunnen jullie de valiezen tussen 16u en 20u de valiezen binnenbrengen. Willen jullie de valiezen naamtekenen? Dat bespaart de leiding heel wat zoekwerk, zeker voor de kleintjes onder ons :)  Moest deze datum echt niet passen, gelieve een seintje te geven.

Een handje helpen? Vanaf de tito's ben je zeker welkom !


TERUGBETALING

Wist je dat je via jouw ziekenfonds een terugbetaling kan krijgen voor ons Chirokamp? Je moet het aanvraagformulier van jouw ziekenfonds afdrukken, invullen en laten ondertekenen door onze groepsleiding, dit kan steeds tijdens de chironamiddag.

Voor specifieke vragen: raadpleeg jouw ziekenfonds.