Bivak 2021 - Bury

Zoals elk jaar sluiten we ons fantastisch werkjaar af met een spetterend kamp! Naar jaarlijkse traditie gaat ons kamp door van 20 t.e.m. 30 juli.

Ontwaken in een echte bivaktent, samen eten, spelletjes spelen en leute maken, dat is bivak Chiro Houthulst!

Dit jaar is er geen bezoekdag omwille van de coronamaatregelen.

Download hier alvast het kampboekje:

Adres voor post: Vijverbroeckstraat 10, 9406 Ninove


Inschrijvingen

De inschrijvingen vinden plaats op zaterdag 13 juni in de Chirolokalen. Het is de bedoeling dat de ouders zonder hun kind komen inschrijven. We zullen inschrijven in shifts:

Ribbels en speelclub (3de kleuter t.e.m. 4de leerjaar): 10u - 12u

Rakwi's en tito's (5de leerjaar t.e.m. 2de middelbaar): 12u - 14u

Keti's en aspi's (3de middelbaar t.e.m. 5de middelbaar): 14u - 16u

Je hoeft geen twee keer te komen voor een broertje en zusje, je kan ze direct allemaal inschrijven. De shifts dienen vooral om de drukte te voorkomen.

We nemen de tijd om onze uitleg te doen en eventuele vragen te beantwoorden en de documenten in orde te brengen. Wens je voorbereid te komen? Print dan het inschrijvingsformulier en de medische steekkaart af en breng deze al ingevuld mee!


Valiezen

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli kunnen jullie tussen 16u en 20u de valiezen binnenbrengen. We vragen de ouders om alle valiezen te naamtekenen. Dat bespaart de leiding heel wat zoekwerk. Moest deze datum echt niet passen, gelieve een seintje te geven. Er zal een plaats aangeduid zijn voor elke "bubbel", zodat de valiezen apart blijven.

De keti's en aspi's worden verwacht om te helpen met het inladen van de vrachtwagen. Meer info wordt via hun leiding aan hun verschaft.


TERUGBETALING

Wist je dat je via jouw ziekenfonds een terugbetaling kan krijgen voor ons Chirokamp? Je moet het aanvraagformulier van jouw ziekenfonds afdrukken, invullen en laten ondertekenen door onze groepsleiding, dit kan tijdens elke Chironamiddag.

Voor specifieke vragen: raadpleeg jouw ziekenfonds.